Det kan være en større overvejelse at skulle vælge en trappe til sin bolig, hvis man gerne vil være sikker på at vælge den helt rigtige. I dag findes der et stort udvalg af trapper, og der er derfor rigtig mange at vælge i mellem. Vil du gerne vide mere om de forskellige trappetyper, kan du læse med videre herunder og blive klogere på fordelene og ulemperne ved de forskellige.

 

Første mulighed: Ligeløbstrappen

Søger du en trappe med et stilrent og enkelt udtryk, er ligeløbstrappen det helt rigtige valg. Ligeløbstrappen er hyppigt brugt af mange mennesker, da den er af et helt ukompliceret design, og den forbinder to etager med et lige løb. Det vil sige, at der ingen sving eller knæk er, og den kan derfor passe ind i mange typer af boliger.

 

Anden mulighed: Kvartsvingstrappen

Kvartsvingstrappen er også en trappe, der er aldeles populær, da den med sit flotte udtryk er elsket af de fleste. Kvartsvingstrappen har et kvartcirkelformet forløb med en glidende overgang, der gør, at den ikke tager ret mange kvadratmeter af hjemmet. Når du vælger en kvartsvingstrappe, kan du selv bestemme, hvor mange grader trappen skal svinge. Behovet er individuelt, og der er derfor mange muligheder.

 

Tredje mulighed: Halvsvingstrappen

Halvsvingstrappen er elegant og funktionel. Særligt i ældre huse er denne type trappe hyppigt brugt, da den her fremstår som et helt naturligt element. Man kan både vælge en halvsvingstrappe, der er U-formet eller S-formet, og man er derfor også her med til selv at bidrage til designet.

 

Få dig en specialfremstillet trappeløsning

Skal du også finde en trappeløsning til dit hjem, kan du på Trætrappe.dk læse mere om de forskellige trappetyper. Du kan også selv vælge materialer og på den måde være med til selv at designe din trappe. Når du har skræddersyet din trappe på hjemmesiden, vil prisen helt automatisk blive beregnet, så du kan se, hvor dyrt projektet bliver. Held og lykke med at designe din nye trappe!

0 Comments

Leave a Comment