Går du med tanken om at stoppe med at ryge? Markedet i dag for produkter til hjælp med stop af rygning er stort, og det kan være svært at finde noget, der rent faktisk hjælper. Mange undervurderer, hvor svært det er at stoppe med at ryge, hvis man har gjort det i årevis. Det er svært at finde et produkt, der opfylder de samme kriterier som en normal cigaret gør, hvorfor mange falder tilbage i de gamle vaner efter at have forsøgt at blive røgfri.

E-cigaretten er et sundere alternativ til den klassiske tobak, og der er ikke dokumenteret nogen effekt på luften ved at ryge indendørs. Det kan være et skridt på vejen mod at blive helt røgfri eller bare et bedre alternativ. Smoke-it.dk er et af landets førende forhandlere af e-cigaretter, og har 24 butikker rundt omkring i Danmark, hvor du kan modtage rådgivning om alt fra smag, batteri, damp og meget mere. Klik her for at se hvilken butik, der er tættest på dig.

Fordele ved e-cigaretter

Smoke-it.dk forhandler kun produkter, der er godkendt til salg i Danmark, og du er derfor sikret en god kvalitet. Fordelene ved e-cigaretterne er bl.a.:

  • Du er ikke til fare for dine omgivelser
  • Du kommer ikke til at lugte af tobak
  • Dine tænder bliver ikke misfarvede
  • Du sparer penge i det lange løb
  • Hurtig levering når du bestiller online

Det bedre alternativ

Derudover er der et bredt sortiment af smagsvarianter lige fra Vanilje til fersken til tobak og meget mere. Det bedste af det hele er, at du kan ryge inden døre, da du ikke udsætter andre for skadelige effekter ved at ryge din e-cigaret. Det er altså det mere skånsomme alternativ, hvis du ikke kan undvære rygningen.