Får du venner på besøg til en hyggelig sommeraften, eller står den på familiehygge på terrassen med grillmad? Sommeraftener med grillhygge er nogle af de bedste, og hele familien kan være med. Hvis du vil holde en helt perfekt grillaften, så læs nogle tips og tricks her.

Nyd en lækker drink imens I venter

Lige så vigtigt det er med maden, lige så vigtigt er det med kolde drikkevarer. Imens maden bliver tilberedt på grillen, kan du servere nogle lækre sommerdrinks. Der findes en masse gode opskrifter på nettet, men du kan altid pifte dem op med jordbær, hindbær eller mynteblade, hvis du virkelig vil gøre det friskt og sommerligt. Dine gæster vil helt sikkert synes, at det er rigtig lækkert med en drink imens de venter på maden.

Skab en god stemning

Selvom stemningen garanteret allerede er rigtig god, kan du gøre den endnu bedre ved at hive nogle havespil frem fra gemmerne. Den type spil, som kan spilles af alle, og som alle kender og kan finde ud af. Det kunne f.eks. være Kongespil, Crockett eller stangtennis. Hav dem liggende i haven, så I kan gå frem og tilbage fra dem. Hvis I er i humør til det, kan I også lave nogle konkurrencer ud af det. Det kan virkelig være sjovt.

Få de mindste med

Hvis der er børn med til grillaftenen, kan de måske godt komme til at kede sig, når de voksne griller og drikker sommerdrinks. Her er det en rigtig god idé med en havetrampolin. Ikke bare til denne ene aften. Det er generelt en investering, som vil gøre, at børnene vil opholde sig langt mere i haven, for der kan gå mange timer på sådan en trampolin. Der findes rigtig mange forskellige trampoliner, men du kan sagtens få hjælpe til at vælge den rigtige.

STOR trampolin guide – Sådan vælger du den helt rette havetrampolin.