Det er ikke altid, at mange møbler og forskellige tendenser er lig med modernisme og stil. ”Lidt har også ret”, som man siger, og er teenageværelset ikke et af de større rum, kan man stadig godt indrette det på en smart og funktionel måde. Det handler om at tænke kreativt med gode opbevaringsmuligheder og samtidig tænke hygge og personlighed ind i indretningen, så det bliver et rart sted at opholde sig.

Gør plads til vennerne

Det kan nogen gange være rart at have vennerne til overnatning, og er pladsen trang på værelset, kan en sovesofa være en oplagt mulighed for både sengeløsning til teenageren, men også til en ekstra overnattende. Der findes mange smarte sovesofaer, og de findes i forskellige størrelser, priser og modeller. Udforsk nettet, hvor man langt hen af vejen kan spare en del penge på både sovesofaer og almindelige senge og endda få fragten inkluderet.

Tænk smart og funktionelt

Der har længe været en tendens med indretning af vandrør som garderobeløsning eller fritstående tøjstativer. Det er både funktionelt, men det giver samtidig mulighed for en form for dekoration, da man på den måde kan ”udstille” sine pæneste kjoler, tasker og jakker eller jakkesæt og skjorter. Tag i det lokale byggemarked og køb vandrør i forskellige størrelser, og gå hjem selv og sammensæt dit eget vandrør-tøjstativ. Det fylder ikke særlig meget, og det giver samtidig et råt og industrielt look til teenageværelset.

Søg inspiration og stil

Når det kommer til udsmykning og dekoration, er det meget individuelt, hvilken smag den enkelte teenager har. Derfor kan det være en rigtig god idé at søge inspiration på de mange forskellige boligblogs, der hver dage inspirerer med nye tendenser, gør det selv projekter, smarte opbevaringsløsninger og personlige måder at indrette sig på.

Man kan også finde inspiration i boligmagasiner eller ved at gå en tur i forskellige boligbutikker og se de mange set-ups og udstillinger rundt i forretningen.

0 Comments

Leave a Comment