Der er nok mange af os, der forbinder indendørs afslapning med den klassiske beanbag eller sækkestol, som den hedder på dansk. Men hvorfor ikke tænke en smule mere kreativt og tage afslapningen til nye højder – sådan helt bogstaveligt.

Hængekøjen har ofte været en af vores udendørs favoritter, når det kommer til ren afslapning. En hængekøje behøver dog ikke partout at hænge udendørs. Slet ikke når man kan oprette en fantastisk hyggekrog inden for i sit helt eget hjem.

Vær original

Det kan nok være, at det er en smule atypisk at montere en hængekøje indendørs, men den kan have en enorm positiv effekt på dit hjem – og dit humør, da du får sommeragtig hyggestemning til hele året!  Så selv med vinteren trykkende mod ruden kan du skrue op varmen, lægge dig og nyde livet inde i stuen. Men hvordan integrerer man en hængekøje i en klassisk skandinavisk indretningsstil? Det behøver faktisk slet ikke at være svært. Da mange af vores hjem i forvejen er baseret på minimalistiske eller mere neutrale nuancer, er det let at få en klassisk hvid hængekøje til at passe ind i miljøet. Hængekøjen er desuden meget fleksibel, da den spændes ud mellem to kroge og let kan pakkes væk, hvis du i en periode ikke ønsker at se på den.

Vores råd er at montere to kraftige stålkroge på hver sin side af en væg i en 90 graders krog, så køjen får et elegant stræk ud fra hjørnet. Sørg for at hænge hængekøjen tilpas højt til, at du ikke synker for dybt ned, når du ligger dig i den.

Ønsker du at gøre det ekstra hyggeligt, kan du indrette dig med flotte planter og blomster nær krogen. Du kan ligeledes samle en stak med dine bedste bøger og magasiner, så du kan gribe ud efter din yndlingsforfatter eller lidt let læsestof til en træt hjerne.

Da hængekøjen både er et billigt og nemt flytbart møbel, er løsningen aldrig mere permanent, end du kan pille hængekøjen ned igen. Så kan du jo f.eks. tage den ud i haven og nyde solen. Når den tid kommer.

0 Comments

Leave a Comment