Nu kan du begynde at tælle ned til Black Friday, bl.a. på hjemmesiden https://blackfridaycounter.dk/. Black Friday ligger lige om hjørnet, og de store besparelser venter på, at det bliver Black Friday igen i år. Black Friday har ikke været til i Danmark i ret mange år. Fænomenet kom til Danmark tilbage i 2011, men det var først nogle år senere i 2015, at dagen Black Friday havde sit gennembrud. Siden 2015 er der blevet flere og flere butikker, der holder tilbudsdag, og tilbuddene bliver bedre og bedre. I takt med større besparelser er der også flere, der tager fri på dagen for at shoppe.

Derfor er det godt at shoppe på Black Friday

Mange ser dagen som startskud til julegaveindkøbene, men det behøver ikke være det. Du kan også bruge dagen på at forkæle dig selv, med bl.a. store rabatter på beauty og helse produkter. Hvis du trænger til lidt ekstra selvforkælelse og til at kræse lidt om dig selv, er Black Friday en god dag. Når du sparer penge på dine køb, kan du med god samvittighed købe lidt ekstra, eller noget af en lidt højere kvalitet end du er vant til.

Gode tips til Black Friday

En ting som kun nogen tænker på, er at lave en plan. En plan er vigtig, hvis du vil have en succesfuld Black Friday. I din plan skal der beskrives, hvad du vil shoppe, hvor du vil shoppe, til hvilken pris du vil købe din varer, og i hvilken rækkefølge de skal købes i. På den måde bliver din handel struktureret. Med en plan undgår du også unødvendige køb. Når du ser et produkt uden for din oprindelige plan, kan du lige stoppe op og tænke på, om du vil være glad for varen om en måned, hvis ikke skal du ikke købe det.