Bor du i en lejlighed, hvor der er flere etager ned til gården i midten af lejlighedskomplekset? Eller er der slet ingen gårdhave ved jeres opgang? Så kunne en altan være en god løsning, der giver dig og dine bofæller let adgang til frisk luft og højt til loftet.

En altan kan kobles til der, hvor du helst vil have den – skal det være til morgensolen eller aftenlyset? Uanset hvad findes der altså en løsning til dig. En altan kan fungere som en perfekt forlængelse af de typiske, aflange lejlighedskøkkener. Eller den kan være døren ud til frisk luft i soveværelset efter en lang nats søvn. En altan er det ekstra rum, du går og mangler.

På en altan kan du få frisk luft uden at bevæge dig udenfor hjemmet. Her kan du få en to minutters pause inden du skal ind til skoleopgaven eller aftenarbejdet igen. På altanen er der plads til en cigaret mens aftensmaden simrer, eller der er plads til at barnevognen kan blive fyldt med frisk luft, når den mindste sover til middag.

Altaner i mange afarter

Ligesom så meget andet, er en altan ikke bare en altan. Altaner findes i mange forskellige afarter og kan derfor tilfredsstille mange forskellige behov. Der findes alt fra smalle franske modeller til altaner, der nærmest svarer til en ekstra lille stue. Alt efter hvad du skal bruge den til, kan du få din altan designet herefter. Der findes standardløsninger, men arkitekter formår gang på gang at skabe særlige løsninger til særlige behov.

Uanset om du er husejer, minilejlighedsejer, herskabslejlighedsejer eller sommerhusejer kan du få den altan, du gerne vil have. Det kræver blot, at du gør op med dig selv, hvilken du drømmer allermest om.

0 Comments

Leave a Comment