Det er næsten blevet smart at have travlt. Men selv om det måske lyder smart, så er det ikke særligt sundt for os. Det er til gengæld rigtig sundt for at os at stoppe op en gang i mellem og lige trække vejret helt ned i maven. Det kaldes mindfulness og er virkelig godt for os. Et sted hvor du virkelig kan finde ro og skabe lidt mindfullness for dig selv er på altanen. Den er en lille oase i en ellers så travl hverdag. Altanen er det sted, hvor du kan sætte dig ud og nyde solens stråler med en god kop kaffe og måske en bog. Der skal ikke meget til, før du kan skabe disse små, værdifulde øjeblikke.

 

Find inspirationen fra din byhave i højden

Når du skal indrette din altan, så kan du tænke på, hvordan du gerne vil bruge altanen. Skal der være plads til at gå og nusse om små planter, som kræver at du er til stede og slapper lidt af? Eller har du mere brug for at kunne sætte dig med bene oppe, med et tæppe og et glas vin ud på aftenen. Det kan også være, at du har brug for at kunne anvende din altan, som et ekstra socialt rum, hvor der er plads til venner og familie. Det handler blot om, hvordan du lader op igen og finder energien til at klare hverdagen.

 

Klar, parat, nyd

Det smarte ved en altan er også, at alt efter årstiden, så kan det være forskellige behov, du har til, hvad altan skal kunne. Her er det en klar fordel at tænke i mulig funktion. Det kan godt være, at du nogle gange har brug for at kunne tage gæster med ud, mens du andre gange bare har lyst til at sidde helt stille og nyde en stille eftermiddag i dit eget selskab. Så tænk over, hvad du ønsker af din altan. Den kan være mange ting, så bare fantasien sætter grænser.

 

0 Comments

Leave a Comment