Støvsugning er en særdeles kedelige aktivitet, som for de fleste blot skal overstås. Derfor kan du her læse nogle gode tips og tricks til at effektivisere din støvsugning mest muligt, gøre den lidt sjovere og slutte fred med den.

Vælg den rigtige støvsuger

Når du skal købe ny støvsuger, er der mange ting, du kan kigge efter, som vil gøre støvsugningen sjovere. Vælg først og fremmest en støvsuger med god sugeevne. Jo bedre den er, jo stærkere går støvsugningen. Flere og flere vælger at købe en robotstøvsuger, som kan holde skidtet nede i hverdagen, uden at man selv skal røre en finger. Støvsugeren kører rundt, imens du er på arbejde. Det betyder, at du kommer hjem til et rent hus.

Når du vælger støvsuger, er det også en god idé at kigge efter en støvsuger, der passer til dine behov. Skal den være særligt god til dyrehår? Være god på gulvtæpper? Eller allergivenlig? Vælg også en ergonomisk god maskine, som du ikke får rygproblemer eller andre skavanker ved at anvende.

Gør støvsugning til noget positivt

Du kommer nok aldrig udenom at støvsuge helt – selv hvis du vælger en robotstøvsuger. Derfor kan det være en god idé at begynde at associere støvsugning med noget positivt. Når du skal støvesuge og gøre rent, kan du underholde dig selv med musik, en lydbog eller et podcast imens. Rengøring og støvsugning er også positivt i den forstand, at du får rørt dig. Flere eksperter mener, at man bestemt ikke skal undervurdere effekten af den motion, man får fra hverdagens pligter og gøremål.

Støvsugningen kan også være en anledning til at slå hjernen helt fra. Du kan gøre det til et rum i din hverdag, hvor du tillader dig selv ikke at tænke alt for meget. Ikke tage modtage endeløse strømme af information og underholdning, men simpelthen bare slappe af og få ro i hovedet.

0 Comments

Leave a Comment