Det er en god ide at have lidt variation over højden af møblementet derhjemme. Meget nemt forfalder man til i indretningen af et hjem næsten at have udelukkende lave møbler, som man slænger sig på. Det er ikke sådan, at der er noget galt med dette. Tværtimod er det ganske hyggeligt at kunne slænge og hygge sig med en kop te, kaffe eller kakao. En bog i en slængestol er nu engang hyggeligt og rart. Det er som om, at der bliver skabt en særlig afslappet atmosfære, og man føler sig så godt tilpas, at man ofte falder i søvn. Man tager sig en blunder. Men om morgenen er en sofa ikke velegnet.

En smart stol

Omkring køkkenbordet eller det høje bord i stuen er det smartere og mere komfortabelt med et møbel, der har lidt højde. Man bliver simpelthen vækket, når man også bliver tvunget til at anstrenge sig lidt. Anstrengelser som disse gør, at kroppen begynder at tilpasse sig. Efter at have ligget i en sovestilling i et par timer, bliver man nu tvunget til at ranke ryggen i et forsøg på at spise sin morgenmad på en tilpas engageret og hensigtsmæssig måde. Højstole skaber simpelthen et sundt miljø for opvågning og tilpasning til dagens strabadser. Der bliver simpelthen skabt et godt og sundt morgenmiljø med højstole. Det er så sandt, som det er sagt. Der bliver også skabt et væld af forskellige siddemuligheder, der alle er anvendelig i forskellige situationer i løbet af dagen. Morgen betyder højstole, og aftenhygge betyder sofahygge og ro på. Det er sund fornuft.

Muligheder og chancer

Med deres elegance og særlige form er det sjældent, at man fortryder køb af højstole. Hjemmet bliver simpelthen mere dynamisk og varieret af det. Der bliver skabt nye muligheder, ligesom der også bliver skabt rum til både hygge om morgenen og køkkenhyggen under madlavningen.

0 Comments

Leave a Comment