Det kan være ret dyrt at gå ud og anskaffe sig et fedt spisebord, et smart computerbord eller et godt bord til børneværelset, hvor der både skal leges og lave lektier. I stedet for at rende ud i en butik og kaste mange penge efter smart design til mange penge, er det klogt at lave sit eget bord.

 

Et lækkert bord kan nemt laves

Man kan få bordben i ufatteligt mange stilarter og materialer, så der skal nok være ben at finde, uanset om leder efter et bord til børneværelset eller kontoret. Man kan desuden få smarte bordben, der blot skal monteres med fire skruer under den billige bordplade, og der er altså ikke brug for at være det helt store gør-det-selv-menneske for at lave sit eget bord. Derudover kan man selvfølgelig vælge at bruge tid og penge på at lakere, behandle og male sine nye, billige bordplader, men det er bestemt ikke noget krav. Endelig er det værd at bemærke, at man til kontoret kan få bordben, der kan justeres i højden.

 

Design dit eget med selvindkøbte bordben og billige bordplader

Sidder man dårligt ved bordet, kan man altså med mange hjemmelavede borde med billige bordplader og bordben indstille højden med cirka 20 centimeter. Derfor skal man ikke frygte at give afkald på funktionalitet, bare fordi man selv laver et bord med billige bordplader og ben. Til gengæld er der rigtig mange penge at spare, hvis man selv laver sit bord. I mange byggehandler og på onlineshops kan man få billige bordplader, der ikke koster mere end et par hundrede kroner, og med bordben til cirka samme pris kan man derfor få et billigt bord i høj kvalitet til under 500 kroner. Har man mod på en smule gør-det-selv-arbejde og at bruge et par timer, kan man altså få et kvalitetsbord til en fraktion af prisen på et butiksbord.

0 Comments

Leave a Comment