Du har sikkert set det i en reklame på nettet; en personlig børnebog, hvor du kan sætte dine børns navne ind i karakterernes sted. Så kan de tage på eventyr hjemme fra sengekanten og have noget helt unikt på bogreolen!

Personlige børnebøger kan købes på sider som Karens Univers, men kan du købe personlige børnebøger, selvom du ikke er forælder? Selvfølgelig!

Den perfekte gave

En personlig børnebog er den perfekte gave til ethvert barn: Den er betænksom og unik, og det er et sikkert valg, hvis du skal finde en gave til et barn, du ikke er så tæt knyttet til.

En børnebog med navn er ideel som dåbs- eller fødselsdagsgave, for der kan fås bøger i mange forskellige prisklasser og til mange forskellige alderstrin. Bogen vil være en helt unik én i bogreolen, og selvom børnene måske for en stund glemmer værdien, vil forældrene med sikkerhed gemme den, til de bliver ældre.

En personlig børnebog er en sko, der passer på alle fødder – uanset om du er bedsteforælder eller grandtante, så er en børnebog med eget navn et sikkert valg!

En gave til mor og far

Sidst kan en børnebog med navn også være en gave til ventende forældre eller fremtidige søskende, der glæder sig til at møde den lille ny. Så snart der er et navn, kan bogen bestilles, og den vil således kunne følge med barnet fra den tidligst mulige start!

Personlige børnebøger kan også være fine at give til bedsteforældre som en måde at fortælle den gode nyhed. Der er masser af måder, sådan en bog kan bruges på, og den kan blive en stor del af barnets opvækst, også selvom det ikke bliver yndlingsbogen. En dag vil de finde den frem og kigge i den, og forhåbentlig vil den bringe mange gode minder.