Dit barn vokser med lynets hast – eller sådan føles det i hvert fald, når man er forælder. Som forælder kan det være svært at vurdere, hvornår det er blevet tid til at skifte tremmesengen ud med en juniorseng. Det kommer i høj grad an på, hvor langt dit barn er i udviklingen og hvilke behov, det har. For nogle børn er det drømmen at ligge i den hyggelige og trygge tremmeseng, mens andre børn har behov for at selv kunne kravle i seng og selv stå op igen, uden hjælp fra mor og far.

 

Hvornår skal dit barn have en juniorseng?

Hvis det begynder at blive trangt med pladsen i dit barns tremmeseng, er det på tide at skifte til en større seng, hvor der er plads til at dit barn kan ligge udstrakt. Hvis dit barn har fået et behov for at kravle ud af tremmesengen hele tiden, kan det også være en god idé at skifte tremmesengen ud med en juniorseng. Det kan nemlig være farligt, hvis dit barn prøver at kravle ud af tremmesengen om natten, da det kan falde ned og slå sig. Som forælder kan du selv gå ind og vurdere, hvor glad dit barn virker for sengen. Hvis de virker glade for tremmesengen, er det en god idé at beholde den, mens et utilfreds barn betyder, at det er ved at være tid til at udskifte tremmesengen med en juniorseng.

 

Hvilken juniorseng skal vi vælge?

Når I skal vælge jeres barns nye juniorseng, er det først og fremmest vigtigt at vælge en, der lever op til diverse sikkerhedskrav. Hvis ikke, skal I vælge en anden. Sørg også for, at sengen er produceret uden skadelige kemikalier. Derudover er det vigtigt at vælge en juniorseng, som barnet har mulighed for at vokse i. På den måde kan barnet få glæde af juniorsengen i mange år, indtil de er klar til at sove i en voksenseng.

Så længe I sørger for at finde en sikkerhedsgodkendt seng uden skadelige kemikalier, er der frit valg i forhold til sengens design. Hvis dit barn er vild med en bestemt figur fra Disney eller Marvel, kan I finde en juniorseng med denne figur på. Hvis I derimod ønsker en mere neutral seng til barnet, kan I vælge at købe en ensfarvet juniorseng, eller måske en seng med små blomster eller lignende på. Du kan finde din nye juniorseng her.

0 Comments

Leave a Comment