Hvis du enten er ved at flytte sammen med en partner, skal have et barn, eller bare er lidt for god til at pleje dig selv med nyt tøj og nye sko, kan det godt være, der langsomt begynder at mangle lidt plads. Her får du nogle gode tips til, hvordan du skal få plads til alt det, du egentlig ikke har plads til.

En kælder eller et loft kan hurtigt blive et roderum

Hvis du har en kælder eller et loft, som du alligevel ikke bruger til det store, er disse steder en god mulighed til opbevaring. På denne måde er alle dine ting tæt på, hvis nu du skulle få brug for dem, men de er gemt væk, så de ikke ligger og roder i selve huset.

Giv nogle ting væk til genbrug eller andre organisationer

Hvis du er endt i situationen, hvor der ikke er mere plads i boligen, er det ikke sikkert, at du har brug for alle de ting, der befinder sig i huset. Hvis du har livsnødvendigt brug for alle de sager, der ligger rundt omkring i huset, ja så er det jo sådan, det er. Men hvis du går hele boligen igennem, kan det være du finder nogle ting, der fylder, men som du faktisk ikke har brug for. Dem kan du jo så give væk, til den lokale genbrug, eller til en anden organisation, så der er nogle andre, der kan få glæde af dem.

Lej et opbevaringssted

I dag er der mange firmaer, der har en lagerplads til leje. Her kan du leje en plads, med en størrelse der svarer til det, du har brug for. Nationalt er der mange virksomheder, der har lagerpladser til leje, og derfor er chancen for, at du kan finde en i dit lokalområde rigtig god, og det behøver ovenikøbet ikke være dyrt!