Om det er hverdag eller fest, så kan et spisebord samle folk. Som i alle andre kulturer så spiser vi sammen og i den nordiske kultur er spisebordet ofte samlingspunkt for både hverdagsmåltider og festmåltider. Spisebordet kan nemt blive det mest centrale møbel i huset, hvis det står et godt sted og er i god stand. Ingen gider sidder ved et spisebord, der er for højt eller gammel og kladder.

 

Med plads til alles aktiviteter

Alt afhængig af hvad I skal bruge spisebordet til, kan I vælge størrelse. En stor familie skal selvfølgelig have et stort spisebord, men en lille familie kan også få meget glæde af et stort spisebord. Et stort spise bord kan nemlig være meget mere, end bare et sted, hvor I spise jeres måltider. Et stort spisebord kan være det sted, hvor I samles hele dagen. Der kan blive lavet lektier, bagt, spillet computer og lavet blomsterdekorationer ved det samme bord og hvis det er stort nok, behøver ingen at rydde op midt i deres projekt for aftensmaden.

 

Spisebord med mange års holdbarhed                     

Et spisebord er en investering og kan holde rigtig mange år, hvis du passer godt på det. En od idé er at vælge et massivt træbord. Det kan du nemlig pudse op og holde pænt i mange år. Et massivt træbord kan nemlig slå sig og få mærker i sig uden at de behøver at forblive glemt. Du skal bare sørge for at pudse det ned og give det en ny omgang behandling. Desuden har du også muligheden for at ændre bordet efter behag. Du kan male det, give det klar lak eller behandle det med andre ting – eksempelvis linolie. På den måde har du både et spisebord med mange års holdbarhed og også et spisebord, der kan skifte efter din smag og behag.

0 Comments

Leave a Comment