Vitrineskabe er mere end bare almindelige skabe. Vitrineskabe er nemlig karakteriseret ved, at en glasfacade gør det muligt at se indholdet i skabet. Derfor fungerer vitrineskab både som opbevaring, men også som udstilling. Du kan have alt fra smukke glas og kopper til skåle og skulpturer i dit vitrineskab.

 

Hold orden på smådelene

Vitrineskabe kan ligesom alle andre slags skabe fås i flere forskellige størrelser. Du kan få vitrineskabe, som står på jorden, eller som hænges op på væggen. Derudover findes de også i forskellige mål, hvor dybden varierer. Så har du meget smukt service og fine kopper, der skal vises frem, så har du mulighed for at købe et stort vitrineskab, som kan opbevare alle arvestykkerne. Og vil du bare have et lille vitrineskab, så er det også muligt. Der findes mange smukke vitrineskabe, som passer lige til dit behov. Vitrineskabe kan se ud på mange måder, men nogle af de smukkeste vitrineskab er lavet i træ. Der findes både vitrineskabe i fyr eller i birk. I fyrretræsskabene er indbygget to hylder, som fås i flere forskellige udgaver. Hvis du ikke ønsker at vise skabets indhold, er det muligt at få fyldningslåger, men det er en skam at gemme alt det fine service eller de smukke, gamle glas væk.

 

Vitrineskabe i smukt træ

Vitrineskabene har små knaster og årer i træet, som giver dem et naturligt look. Vitrineskabe i træ er klassiske og moderne og går ikke af mode mange år frem. Så hvis du mangler en funktionel og optimal skabsløsning, som både er smuk at se på udvendig såvel som indvendig, så bør du anskaffe dig et vitrineskab.

0 Comments

Leave a Comment