Er din vaskemaskine gået i stykker? Eller leder du blot efter en erstatning til den gamle, larmende og energikrævende vaskemaskine? Så er du kommet til det helt rette sted, da du her kan læse mere om, hvordan du finder frem til den rigtige model af vaskemaskine til dine behov. For at gøre dette er det dog vigtigt, at man først og fremmest får fastsat nogle behov, ønsker og krav, da det herved bliver lettere at finde frem til den rette variant. Nedenfor gennemgås nogle af de ting, der kan være ganske vigtige at overveje for at finde frem til den rette model.

Kapacitet og restfugtighed varierer fra model til model

Først og fremmest er der kapaciteten på opvaskemaskinen, der er den mængde af tøj, som vaskemaskinen kan håndtere i en enkelt vask, og denne varierer i henhold til model. De mest normale kapaciteter er på 7-9 kg pr. vask, og dette skal man naturligvis afstemme med egne behov. Har man et stort behov for at få vasket meget tøj på en gang, kan det være en fordel med en større kapacitet, mens en stor kapacitet ikke nødvendigvis kan være en fordel, såfremt man ikke har det store behov for at kunne vaske meget på en enkelt vask. Hernæst skal man også være opmærksom på restfugtigheden, som angiver den mængde af tilbageværende vand, der er i tøjet efter vasken. Jo lavere denne er, jo lettere vil det selvsagt være at tørre tøjet efter vask.

Energiklasse kan også overvejes

Der findes forskellige energiklasser, som går fra G til A++, hvor A++ er den bedst mulige energiklasse, man kan opnå. En høj energiklasse for en vaskemaskine vil betyde, at vaskemaskinen benytter sig af meget lidt strøm og vand pr. vask. Derfor kan det være en fordel med en vaskemaskine i en høj energiklasse, da man herved kan komme til at spare penge på sigt, da en ny vaskemaskine med god energimærkning er billig i drift. Se tilbud på vaskemaskine og find en variant passende til dine behov og krav.

0 Comments

Leave a Comment