Rigtig mange danskere går meget op i hvordan deres hjem ser ud, og hver måned køber de flere magasiner hvori den seneste indretningstrend hver måned bliver afsløret. Folks hjem bliver i høj dikteret af disse trends, og hvis hjemmet ikke stemmer overens med disse retningslinjer, så vil mange danskere definere hjemmet som forkert eller outdated. Dette bør dog ikke være tilfældet, og langt de fleste danskere er dog heldigvis enige i, at boligindretningen børe dikteres af boligejerens individuelle smag frem for diverse boligmagasiner. Det er dog dermed ikke sagt, at det er forkert at lade sig inspirere af disse boligmagasiner, hvis man altså synes at denne stil er flot. Derfor findes der altså et utal af forskellige måder, som man kan indrette sin bolig på, og det er altså ikke alle indretninger som lader sig diktere af en forudbestemt skabelon. Men der nogle metoder, som man kan lade sig inspirere af, hvis man ønsker sig et kreativt og fængslende hjem.

Plads til kreativitet på væggene

Væggene er de steder i hjemmet hvor der er plads til allermest kreativitet, og rigtig mange er gode til at udnytte denne plads med plakater, familiebilleder, kunst, smukt tapet osv. Der er dog en masse andre muligheder, som man sjældent ser i de danske hjem, og dette er en skam, da det hverken er vildt dyrt eller besværligt. En trend som er ved at vende tilbage, som giver os muligheden for at indlemme et væld af forskellige visuelle indtryk i hjemmet er fototapetet. Med et fototapet kan man have alt lige fra smukke strande og bybilleder til billeder af favoritskuespilleren til at være på tapetet i køkkenet – find dit fototapet her.

Eksperimenterende møbler

Et hjem bliver altid lidt mere spændende, hvis man er villig til at eksperimentere lidt, også selvom det betyder, at man kommer til at ramme forbi en gang imellem. På denne måde vil man også få en mere udviklet sans for hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Det er ikke svært eller dyrt at eksperimentere med sine møbler, da man indlemme en blanding af de nyeste trends, brugte møbler og måske hjemmelavede møbler.

Kreative opbevaringsmuligheder

Skabe, skuffer og kasser er ikke bare praktiske opbevaringsmuligheder, hvis de er synlige i hjemmet, så er de automatisk en del af indretningen. Dette skal man tænke over når man begynder at indrette, da alle de praktiske elementer hurtigt kan ødelægge helhedsudtrykket, hvis det ikke er tænkt med i indretningen.

0 Comments

Leave a Comment