Er du træt af de klinker, der ligger på jeres badeværelse? Der er god chance for, at de har ligget der, siden badeværelset blev lavet, og det er ikke sikkert, du har været med til at bestemme, hvilke der blev lagt. Det er langt fra utænkeligt, at klinkerne har været på badeværelset lige så længe, som det har eksisteret.

Når der skal nye klinker til, kan man måske overveje, om der samtidig skal gøres andre ting. Hvis I længe har overvejet, at det kunne være skønt at få gulvvarme på badeværelset eller i bryggerset kan det være en god idé at kombinere med et nyt gulv, da I under alle omstændigheder skal have revet dele af det gamle op for at lægge det nye. Der findes et stort udvalg af klinker online, og her kan du få et overblik over de billigste priser, så du kan gøre en god handel, hvor du forhåbentlig finder noget, du bliver glad for.

Andre alternativer på badeværelset

Selvom en klinke i en mørk, simpel natursten er flot, er der mange andre muligheder, man også kan kigge på. Marmor giver en smuk finish, der skaber liv og spil på badeværelset, hvor de mange forskellige strukturer, der naturligt er opstået i stenen, vil gøre dit badeværelse som nyt at se på.

Der er mange muligheder for marmor, og ud over at selve klinkerne på badeværelset kan vælges i marmor, kan man også vælge at gå med helt almindelige fliser eller tapet og så koble det sammen med en bordplade eller forskellige andre badeværelseselementer i marmor, så man på den måde kan skabe noget anderledes i rummet. Marmor er tidløst og enormt robust, så ved at lave et badeværelse med elementer i marmor, får du noget, du kan regne med at få gavn af i mange år endnu, ligesom det ikke kræver det helt store i vedligehold.