Det er vigtigt, hvordan dit hjem er indrettet. Du skal kunne føle dig godt tilpas i det. Det skal være et sted, hvor du kan slappe af og føle dig hjemme. Det skal ikke være et sted, hvor du går og bander over de valg, der er taget. Du skal selv vælge, og du skal vælge det, der passer dig.

På offentlige steder og arbejdspladser er der ofte noget, der ikke lige falder i ens smag. Her skal der jo være mange forskellige mennesker, som alle skal have det nogenlunde. Der er også andre faktorer at tage hensyn til. Derfor har din arbejdsplads måske ikke valgt det toiletpapir, du bedst kan lide. De har heller ikke den kaffemaskine, du elsker.

Dit hjem, dit valg

Heldigvis bestemmer du helt selv derhjemme. Eller du bestemmer i fællesskab med din partner. I kan bestemme, hvilke produkter der skal fylde jeres hjem. Det skal være dem, I bedst kan lide, og det skal være nogle, der fungerer.

Der er mange ting i et hjem. For dem alle gælder det, at man kan have en mening om, hvordan de skal være. I dit eget hjem kan du få det, som du vil have det.

På nogle punkter er det en smagssag. Du kan bedst lide det på en bestemt måde, men du har ikke nødvendigvis nogle gode argumenter for det. På andre punkter handler det om, at produkterne skal fungere.

Vælg det bedste

Når ting har en funktion i dit hjem, skal de fungere. De skal kunne løse den opgave, du har købt dem for. Fx skal en støvsuger kunne fjerne skidtet på dine gulve. Ellers er der ingen grund til at have den.

Når du skal finde en støvsuger, skal du altså sørge for at finde en god en. Den skal kunne det, du har brug for, og den skal være af god kvalitet. Det kan være svært at afgøre, hvilke støvsugere der lever op til de krav. Her kan det hjælpe dig, at andre har testet dem for dig. Kig da på testen, og find den bedst testede støvsuger.

Du ved, hvad du får

Vælger du ud fra en test, kan du bedre vide, hvad du får. Du har læst testen og læst, hvad støvsugeren kan, og hvad den ikke er så god til. Du kan vælge en støvsuger, der er god til netop de ting, du ikke vil gå på kompromis med. Det kan være, at dit hjem er indrettet med mange trapper, så du skal løfte meget på støvsugeren. Så vil du gerne finde en lille, let model. Det kan også være noget andet, der afgør dit valg. Med en test kan du foretage et godt valg. Du kan undgå at vælge forkert.