I en travl hverdag kan det være svært at holde det kølige overblik, når man skal vælge en bestemt dato at holde børnefødselsdag eller invitere venner på middag. Planlægning bliver ikke nemmere af, at man er mange familiemedlemmer, som alle skal holde styr på fritidsaktiviteter, skoleopgaver og fester. Derfor kan det være en god idé med en måde at holde styr på det hele med en stor kalender på et sted, hvor alle kan se den.

 

Overvej glastavlen som bord

På den måde kan man hver især notere de vigtige aftaler, man skal overholde i løbet af ugen, og så har alle altid mulighed for at vide, hvor de andre befinder. En traditionel kalender kan dog være lidt upraktisk, da den er lille og let kan blive væk, så en glas tavle eller en vægkalender er nok at foretrække. På samme måde som en kalender skal holde styr på familiens aftaler, kan en glas tavle med en central placering i hjemmet sikre, at alle i familien husker svømning, forældremøde eller aftaler ved frisøren.

 

Der er mange fordele ved at bruge en glas tavle som kalender

En glas tavle skal helst inddeles efter ugens syv dage og med felter til hvert familiemedlem, så man kan notere den enkeltes aftaler. Det kan desuden være smart at købe tuscher, der kan fjernes, og som er i hver sin farve, så man endnu lettere kan skaffe sig et overblik over familiens uge. I forhold til en kalender er der også den store fordel, at en glas tavle kan blive en del af indretningen, så den ikke bryder med stilen i hjemmet. En stor kalender til ophængning på væggen vil i mange tilfælde være knap så stilfuld, og man kan altså hurtigt blive træt af at kigge på den. Det er næppe tilfældet med en diskret glas tavle i en stilrent design.

 

Læs mere om fordelene ved en glas tavle og se et udvalg på kontorting.dk

0 Comments

Leave a Comment