Bloklys er en bestemt type lys, som naturligvis også er lavet af stearin. Men til forskel for de klassiske lange stearinlys, er bloklys nogle mindre lys. Det er en type lys, som er lidt tykkere end almindelige stearinlys. Det er en type lys, som typisk også er lidt lavere end almindelige stearinlys. Som navnet også fortæller, så ligner de mest af alt nogle små blokke. Men som almindelige lange stearinlys, så fungerer de på præcis samme måde. De har dog den fordel, at det er lys, som rent faktisk kan stå af sig selv.

Gør stil en del af indtrykket

Man behøver altså ikke, at have en lyseholder til bloklys. Man behøver ikke en lyseholder, som kan holde bloklys, da bloklys rent faktisk godt kan stå af sig selv. Det kan de fordi, at de er lavere og tykkere. Dette betyder at bloklys har svære ved, at falde til højre eller til venstre. Deres tyngdepunkt er med andre ord lidt lavere end almindelige lange stearinlys. Men når du skal bruge dine bloklys, er det naturligvis bedst at du lader dem stå oven på noget. For på samme måde som almindelige lange stearinlys, så kan du risikere at stearinen drypper. Derfor er det bedst, at du stille dine bloklys oven på en overflade, som kan håndtere den dryppende stearin.

Bloklys på tilbud er en type lys, som kan være med til at sætte en stemning

På samme måde som lange hvide stearinlys, kan bloklys være med til at sætte en hvilken som helst stemning. Det kan eksempelvis både være på arbejdet, kontoret eller hjemme i privaten. Det kan eksempelvis være hyggeligt og hensigtsmæssigt, at tænde sine bloklys derhjemme i stuen i de mørke vinterdage. Hertil kan bloklys nemlig være med til, at sætte en stemning. Og denne stemning som værende hyggelig. Når du bruger bloklys samt andre typer eller former for stearinlys, skal du naturligvis altid huske at slukke dem, inden du forlader lokalet.

0 Comments

Leave a Comment