I en travl hverdag, hvor man skal passe sit arbejde, lave mad, til fritidsaktiviteter, hente børn og lignende, er rengøring ofte noget, der bare skal overstås. Hvis man kan nikke genkendende til det, er det en god idé at overveje, om man skal investere i tidsbesparende hjælpemidler, som eksempelvis kunne være en robotstøvsuger. Denne støvsuger er de seneste år, blevet yderst populær, og er en god løsning i mange familiehjem.

Fordele og ulemper ved robotstøvsugeren

Der findes mange grunde til, at man skal købe en robotstøvsuger.

  1. Robotstøvsugeren er fremragende til at fjerne hverdagens skidt fra glatte gulve.
  2. De fleste typer, er lette at håndtere. Nogle har endda en app, så man kan styre tidsplan, start og stop fra sin smartphone, hvis man ønsker det. Det betyder, at man kan sætte den til at starte på et fast ugentlig tidspunkt, eller man kan sætte dem i gang med et enkelt klik, når man tager ud af huset, og så vil den selv stoppe.
  3. Tager ikke meget plads. Selvom der skal en station til at oplade robotten, fylder den ikke ret meget sammenlignet med en almindelig støvsuger, som både har ledning og slange.

Med fordele følger der ulemper, og dette gør sig også gældende ved en robotstøvsuger.

  1. Robotstøvsugeren er nok engang god til at tage det værste snavs i hverdagen, men egner sig altså ikke til grundig rengøring. Den kan altså ikke erstatte den manuelle støvsugning, da der er for mange steder, robotten ikke kan komme til.
  2. Det er umuligt for robotten at fjerne støv fra tæpper og lister.
  3. Robotten kan blive forvirret af ting, der står på gulvet, og skal ofte have hjælp for at komme videre.

God til hverdags-skidt

Det viser sig altså, at robotstøvsugeren er et godt supplement til den manuelle støvsugning. Det afhænger naturligvis af, hvilket hjem man har og hvor meget man sviner. I mange tilfælde, kan man nøjes med den manuelle støvsugning og rengøring en gang om ugen eller en gang hver anden uge, hvis robotten får lov at køre hver dag.

0 Comments

Leave a Comment