Har du også overvejet at give dit værelse en makeover? Vi har samlet 4 genveje til at få dit soveværelse til at fremstå mere indbydende og flot sat i stand.

Skil dig af med alt overflødigt

Når du skal i gang med projektet om, at få dit værelse til at se mere indbydende ud, må du først og fremmest skille dig af med alle dine overflødige ting, som ingen funktion har.

Et godt råd er derfor at anskaffe dig nogle flyttekasser, og pakke alle de genstande du ikke bruger ned. Du vil opleve at der er overraskende mange ting, du aldrig får brugt. En tommelfingerregel er, at hvis du ikke har brugt det i et år, kommer du ikke til at bruge det fremover.
Ved at skille dig af med overflødige ting, skaber du mere luft og lys på dit værelse, hvilket vil få det til at synes større.

Red din seng med kvalitetssengetøj

En uredt seng ser tit uoverskueligt ud, og ikke specielt indbydende for dig eller dine gæster. Selvom det er en udfordring, kan det være en god ide at gøre det til en vanesag at rede sin seng hver eneste morgen.

Et godt råd til at få mere overskud til at rede sengen om morgenen, er ved at investere i sengetøj af høj kvalitet. For eksempel kunne du investere i et lagen fra Georg Jensen eller et sengetæppe fra HAY.
Det skaber en følelse af luksus i hverdagen, og du vil opleve hvor hurtigt du bliver afhængig af, at have en ny redt seng, hver gang du træder ind på dit værelse efter arbejde.
Desuden vil dit soveværelse synes større og dit værelse vil automatisk se mere indbydende ud.

 Lyse farver

De farver du vælger dine boligartikler og møbler i, har en afgørende betydning for, hvordan dit værelse fremstår. Overforbrug af dunkle og mørke farver kan få dit værelse til at se meget mindre ud end det i virkeligheden er, og man kan hurtig føle sig uinspireret og dårlig tilpas.

Specielt i vintermånederne, hvor vi næsten ingen sollys får, er det vigtigt at implementere lyse elementer på sit værelse. Lyse farver er med til at åbne dit værelse op, og skabe en harmoni og ro, som fungerer som et effektivt arbejdsmiljø. Dog skal det nævnes, at man sover bedst i komplet mørke, og derfor bør du undgå lyse og lette gardiner.

Personliggør soveværelset

Det er her i de travlfrie sommermåneder, at der er fuld lejlighed til at afsætte tid af til at ordne værelset. Men det kan være vanskeligt at vide hvordan man kan sætte sit eget personlige præg på værelset, så det ikke kommer til at være identisk med alle andres.

Det er naturligt at placere vores yndlingsvaser, malerier og planter i stueområdet, da det er det første man ligger mærke til, når man træder ind. Men da vi bruger en stor del af vores dag og nat i soveværelset, burde dette område prioriteres ligeså højt.
Så gør dig selv en tjeneste, og placer nogle af dine yndlingselementer på dit soveværelse. Du vil opleve at dit soveværelse bliver dit nye yndlingsopholdssted.

Hvis du har prøvet alle tips mod et mere indbydende rum, men gang på gang ikke føler dig tilpas derhjemme, kan du overveje at begive dig ud i et køb af lejlighed eller et hus. Det anbefales at henvende sig til en boligadvokat, der fungerer som en kvalificeret sparringspartner i alle boligkøbets faser.

0 Comments

Leave a Comment